galerija slika

GLAZBENI ATELJE

"CRESCENDO"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NASLOVNICA

ŠKOLA KLAVIRA

ŠKOLA SYNTHESIZERA

GLAZBENI VRTIĆ "RUŽICA"

RAD S DJECOM S LAKŠIM TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

GALERIJA SLIKA

KONTAKT

 

"Glazba - otkrivenje više od sve mudrosti i filozofije - oplemenjuje i usrećuje čovjeka i razvija u njemu ljubav ne samo prema lijepom nego i prema zajednici."

L.van Beethoven

 

 

 

Naši polaznici su djeca predškolske i školske dobi te mladi i odrasli i mogu upisati slijedeće nastavne programe :

ŠKOLA KLAVIRA

ŠKOLA SYNTHESIZERA

GLAZBENI VRTIĆ "Ružica"

RAD S DJECOM S LAKŠIM TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

 

Nastava se temelji prema nastavnom planu i programu glazbene škole, ali i na modernim metodama rada. Program uključuje ozbiljnu, zabavnu, pop i rock glazbu.

Učenici odabiru stil glazbe koji im je najpristupačniji i koji će ih motivirati da nauče svirati instrument i usavrše svoje glazbeno obrazovanje.

Prije nego se sprijateljimo s glazbenom umjetnošću i počnemo je razumijevati , mora nam biti jasno da se tu uspjeh ne postiže odjednom, kao uostalom ni na jednom drugom području ljudska djelatnosti. Svaki polaznik ima mogućnost za glazbeno obrazovanje jer ne naslijeđuje gotove glazbene sposobnosti već samo dispozicije koje će se razviti ovisno o kontaktu s glazbom.

Glazba je oduvijek pobuđivala izuzetan interes te je stoljećima bila predmet proučavanja znanstvenika koji su dokazali snagu njenog čudesnog djelovanja na čovjeka.

Stoga je cilj ovog nastavnog plana i programa prvenstveno usmjeren na poticanje razvoja glazbenih sposobnosti uz prilagođavanje individualnim mogućnostima svakog polaznika.

Upisom osiguravamo učeniku nastavu do kraja školske godine. Predviđen broj sati će biti odrađen u toku školske godine neovisno o praznicima.